Onze aanpak


Het team van EBS AVIT bestaat uit een groep ervaren en vooral enthousiaste medewerkers die al vele jaren technische oplossingen voor de controlekamers bedenken en projecten realiseren. Wij werken graag samen met u als klant en met onze leveranciers die wij als partners betrekken bij vraagstukken.

Door onze ruime ervaring op het gebied van videotechniek en IT zijn wij als consultant graag bereid u bij te staan bij het ontwerp en het toepassen van de juiste AV systemen.

We love what we do

Hoe we dit doen


EBS AVIT BV is een verzelfstandiging van Mauell BV’s Competence Center Visual Solutions en wij richten ons op visualisering systemen en oplossingen in Europa en het Midden Oosten. Naast visualisering leveren wij volledige remote PC-bedieningsconcepten, de zogeheten KVM systemen.

Wij verzorgen:

  • pre engineering & consultancy
  • montage en installatie
  • inbedrijfstelling en training
  • service en nazorg

Onze klantenkring bestaat uit OEM automatisingspartners, Systeemintegratoren en Eindklanten. Wij leveren consultancy, voeren projecten uit en verzorgen de nazorg.

Bedrijfscontinuïteit in de controlekamer is een van de meest belangrijke vereisten.

We were referred from colleagues of ours. Not only have we been amazed at the depth of understanding, we found ourselves working with a team of friends.