Onze aanpak


In de hedendaagse controlekamer is het een feit dat er steeds meer informatie moet worden gemanaged. Informatie die vanuit verschillende bronnen relatief eenvoudig met de moderne IT middelen naar de controlekamer over te brengen is. Eenmaal daar moet het samen gebracht worden en vaak zelfs bediend worden over afstand.

Op de videowall is het visualisering van een mix van bronnen al jarenlang een standaard; meerdere databronnen visualiseren en weergeven. Echter de functionaliteit die we kennen van de video wall brengen wij ook naar de werkplek, inclusief de bediening van de bron(computers).

We love what we do

Hoe we dit doen


Om dit mogelijk te maken bieden wij zowel standaard KVM extender systemen als zeer geavanceerde KVM matrix systemen als werkplekoplossing. Meerdere PC / broncomputers worden via een beperkt aantal monitoren weergegeven middels flexibele multiview. Door middel van het bewegen van de muis over vensters schakel je van bron, keyboard-follow-mouse of ook wel trade-switching.

De door ons geselecteerde KVM systemen zijn van de hoogste kwaliteit en zorgen voor een ontkoppeling van bron en monitor inclusief de bediening over lange afstand. Per werkplek en bron is het mogelijk een programmering in de bediening door te voeren zodanig dat de bediening aan werkplek en/of gebruikersrechten samenhangt.

Wij werken in een partnernetwerk nauw samen om de perfecte werkplek voor de operator te realiseren, in een controlekamer die aan alle functionele, ergonomische, arbotechnische en installatietechnische eisen voldoet. We richten ons met name op de remote control room samen met onze partner www.ops-factor.com die zeer ervaren is de inrichting van de control room en samenstelling van de werkplek en heeft vanuit alle ervaringen een operator desk ontwikkeld.

We were referred from colleagues of ours. Not only have we been amazed at the depth of understanding, we found ourselves working with a team of friends.